24 вересня 2022 23:48

"Як їх вивести зі складу?": Циганик назвав головну проблему збірної України - Петраков може її не потягнути

Спортивний журналіст та коментатор Ігор Циганик проаналізував гру збірної України у матчі п'ятого туру Ліги націй з Вірменією (5:0).


Сьогодні збірна України в Ліги націй не помітила на своєму шляху Вірменію, забивши п'ять голів, що не відповідають.

Спортивний журналіст вважає, що незабаром у головного тренера національної команди Олександра Петракова виникне величезна проблема – зміна поколінь.

«Ми багато говорили про зміну поколінь, що це потрібно пройти. Можливо, я зараз скажу велику дурість, але Петраков матиме велику проблему на наступний склад і взагалі, що далі робити».

Окремо Циганик виділяє питання виведення вікових футболістів із команди – як це зробити безболісно для результату команди.

«Сьогодні нам показали, що резерв у команді таки є. Є Ігнатенко, котрий може замінити Степаненка. Зараз уже потрібно того ж Степаненка, Сидорчука, Ярмоленка… Їхній час потроху йде. А як їх зараз вивести зі складу? Чи зараз це їх мотивує, чи, можливо, велика проблема».

Циганик все ж таки сподівається, що Петракову може вдатися зібрати ще одне яскраве покоління в лавах збірної України.

«Тут саме від тренера дуже багато залежить. Якщо він повірить у цих молодих пацанів, то у нас може бути хороша історія. І ми отримаємо ще раз дуже яскраве покоління футболістів», – сказав Циганик в ефірі ютуб-каналу «ВЗБІРНА».