24 вересня 2022 11:05

Харрі МАГВАЙР: "Я поїхав на Євро-2020 після восьми тижнів відновлення і потрапив до символічної збірної турніру"

Напередодні збірна Англії залишилась осторонь шансів на продовження боротьби за участь у дивізіоні Ліги націй УЄФА на наступний розіграш цього турніру, у гостьовому поєдинку поступившись Італії (0:1).


Головний тренер "трьох левів" Гарет Саутгейт на звітну зустріч випустив із перших хвилин центрального захисника Манчестер Юнайтед Гаррі Магвайра, якого вже давно безжально критикують уболівальники як на міжнародному, так і на клубному рівнях.

Оскільки національна команда поступилась, її капітану знову довелось відповідати на чергову хвилю невдоволення в свій бік.

"У мене все добре, я готовий грати, почуваюся бадьорим і свіжим. Не знаю, що там про мене пишуть у газетах, бо не читаю їх. Улітку я мав три хороші гри за збірну Англії та добре провів передсезонну підготовку, тому зараз почуваюсь дуже добре.

Однак наразі головний тренер Ерік тен Гаг вирішив залишити мене поза грою, і з тих пір, дійсно, команда почала здобувати перемоги.

Але я й надалі наполегливо працюю на тренуваннях, щоб бути переконаним у тому, що я готовий до моменту, коли з’явиться можливість для мого повернення на поле. Це все, що я можу зробити, аби спробувати допомогти команді на сьогоднішній день.

Я не зосереджуюсь на тому, що люди говорять. Думаю, що вони можуть вигадати про мене будь-яку історію, і, оскільки я — капітан Манчестер Юнайтед, це одразу стане гучною новиною.

Отже, це причина, чому вони це роблять, полягає в тому, що їм подобаються збирати кліки або інші подібні речі. Я лише можу сказати, що я поїхав на Євро-2020 після восьмитижневого відновлення після травми, не зігравши перед турніром жодної гри, але потрапив до символічної збірної.

Саме тому я жодним чином не переймаюсь подібними речами, які про мене говорять.", — заявив англійський виконавець.

Нагадаємо, що невдала гра збірної Англії призвела до оновлення її особистого негативного рекорду восьмирічної давнини.