23 вересня 2022 18:36

"Ювентус" зацікавлений у підписанні Антуана Грізманна

Нападник «Барселони» Антуан Грізманн, який виступає на правах оренди в мадридському «Атлетіко», може продовжити кар'єру в «Ювентусі». У туринському клубі зацікавлені у підписанні 31-річного футболіста, якщо він погодиться на зниження зарплати. Про це повідомляє La Gazetta dello Sport.


Історія Грізманна з «Барселоною» складалася по-різному: 2018 року Антуан записав відео, в якому публічно відмовився від переходу до команди. Проте вже через рік став гравцем "Барселони", якій довелося заплатити "Атлетіко" за цей трансфер €120 млн.

Висока зарплата та не надто переконлива гра переконали «Барселону» відправити Гризманна у зворотну дворічну оренду влітку 2021-го. Проте цього сезону Антуан лише раз з'явився на полі з перших хвилин, обмежуючись іграми по 30 хвилин. Вся справа в тому, що якщо футболіст проведе певну кількість хвилин на полі за всю кампанію, то «Атлетіко» буде змушений викупити його права за 40 млн. євро. У клубі таку суму платити відмовляються і намагаються домовитися з «Барселоною» про її зниження: влітку було запропоновано €20 млн, але синьо-гранатові просять €25 млн.