23 вересня 2022 14:34

"Реал" через посилення "Барси" хоче набрати 90 очок у Ла Лізі. Мадрид вважає, що стати чемпіоном цього сезону буде складніше

«Реал» має намір набрати щонайменше 90 очок у Ла Лізі через посилення «Барселони».



Як пише Marca, тренер мадридського клубу Карло Анчелотті постійно каже футболістам про те, що вони не повинні знижувати планку.


Ще під час передсезонки тренерський штаб «Мадрида», дивлячись на трансферну кампанію «Барселони», зрозумів, що виграти Ла Лігу цього сезону буде набагато складніше, ніж минулого. Особливо у «Реалі» виділяють перехід у каталонський клуб Роберта Левандовського. Цей трансфер у «Мадриді» вважають «ключовим».


Джерело в Реалі говорить: Тут ти завжди зобов'язаний перемагати. Такою є філософія клубу. Іноді здається, що цього навіть недостатньо».


На цей сезон у «Реалі» ставлять конкретну мету – набрати щонайменше 90 очок у Ла Лізі.


«86 очок (стільки «Реал» набрав минулого сезону і став чемпіоном Іспанії) не вистачить. Щоб взяти титул цього сезону, потрібно мінімум 90 очок», – кажуть у «Мадриді».

На старті сезону "Реал" переміг у всіх шести матчах Ла Ліги. "Барселона", яка виграла п'ять матчів і один раз зіграла внічию, відстає від "Мадрида" на 2 очки.

Ранее сообщалось, что Ванда Нара впечатлила зрителей аргентинского телешоу своим образом.