23 вересня 2022 12:40

Матіа Погба заявив, що Поль платив шаману 75-100 тисяч євро раз на два місяці і просив його допомогти виграти Євро-2016, ЛЕ-2017 та ЧС-2018.

Брат Поля Погба розповів, як хавбек Ювентуса користувався послугами шамана.

Сьогодні вночі у твіттері Матіа Погба було опубліковано 30 відео, в яких він докладно виклав звинувачення на адресу брата. На даний момент Матіа перебуває під арештом. Старший брат футболіста уточнив, що твіти були заготовлені наперед – на випадок, якщо він не зможе опублікувати їх сам.


В одному із відео Матіа Погба заявив, що його брат став послідовником шамана, близького до колишнього гравця збірної Франції Алу Діарра. З ним Поль познайомився через захисника Сержа Ор'є, який зараз виступає за «Ноттінгем Форест».

Матіа заявив, що цей шаман разом із «доктором Ібрагімом» та посередником намагалися ізолювати Поля від родини. Як стверджує Погба-старший, хавбек раз на два місяці платив шаманові від 75 до 100 тисяч євро.


Також Матіа розповів, що Поль використав шамана, щоб накладати прокляття на партнерів по команді – зокрема, на Кіліана Мбаппе – та просив шамана допомогти вигравати турніри. Матіа заявив, що Поль звертався до шамана перед фіналом Євро-2016, під час розіграшу Ліги Європи-2017 та під час ЧС-2018.