23 вересня 2022 10:57

"Баварія" не думає про відставку Нагельсмана. Боси клубу хочуть, щоб тренер краще спілкувався із гравцями

«Баварія» поки не збирається звільняти Юліана Нагельсманна, але хоче, щоб він змінив підхід до роботи.

За даними Sky Sport Deutschland, на даний момент керівництво мюнхенського клубу не планує відправляти 35-річного тренера у відставку. Боси клубу чекають, що «Баварія» змінить ситуацію після чотирьох матчів без перемог у Бундеслізі і в наступному турі переможе «Байєр», який на 15-му місці в таблиці.

Крім того, керівництво «Баварії» хоче, щоб Нагельсман вніс корективи у свою манеру керувати командою і навчився краще керувати нею в кризових ситуаціях, подібних до нинішньої.


Зазначається, що від тренера чекають якіснішого спілкування з гравцями, які не завжди потрапляють до складу. У мюнхенському клубі звернули увагу на інтерв'ю півзахисника Райана Гравенберха, який публічно висловив невдоволення кількістю ігрового часу, хоча провів у команді лише кілька тижнів. Леону Горетцьку теж недавно довелося пояснювати слова про те, що він готовий виходити в старті «Баварії».


Боси клубу помічають і невдоволення тренером усередині команди, і бурхливе обговорення нинішньої ситуації у медіа. Очікується, що в майбутньому Нагельсман змінить манеру спілкування з журналістами.


Попри це керівництво «Баварії» поки що підтримує тренера.