23 вересня 2022 00:22

Супергол Еріксена не допоміг Данії у матчі з Хорватією

Хорватія здобула важливу для себе перемогу над Данією у Лізі Націй, яка дозволила підопічним Златко Даліча вийти на перше місце у групі А1.


Перший тайм сьогоднішнього поєдинку не порадував глядачів на трибунах "Максимира" яскравим футболом, у результаті всі голи суперники приберегли на другу половину. Рахунок у грі був відкритий на 49-й хвилині, коли оборона данців вибила м'яч за межі штрафного майданчика на Сосу, а той ідеально влучним ударом відправив "круглого" у кут воріт.


Потім обидві команди заграли активніше, відповідаючи моментом на момент, а у завершенні більше пощастило гостям. На 77-й хвилині Крістіан Еріксен став автором красивого гола, метрів з 22-х закрутивши м'яч дев'ятку воріт Ліваковича.


Однак радість Данії була дуже недовгою. Вже в наступній своїй атаці хорвати знову вийшли вперед зусиллями Майєра, який щойно вийшов на заміну. 2:1 - таким рахунком і залишився до фінального свистка.


Ліга Націй УЄФА 2022-2023


Хорватія - Данія 2:1 (0:0)
Голи:
Соса Б., 49 (1:0); Еріксен К., 77 (1:1); Майер Л., 79 (2:1)


Хорватія: Ливакович; Гвардіол; Шутало Й.; Соса Б.; Юранович; Брозович; Модрич (Віда, 90); Пашалич (Влашич, 72); Перишич І. (Оршич, 72); Ковачіч М. (Майер Л., 78); Крамаріч (Петкович Б., 72)
Запасні: Л. Калініч; Івушич; Баришич Б.; Ловрен; Станішич; Лівайя; Будімір


Попередження: Перишич І. 36


Данія: Шмейхель; Крістенсен А.; Андерсен Й.; К'єр (Єнсен Мат., 73); Меле; Ділейні (Хойлунд Р., 60); Васс (Крістенсен Р., 60); Сков Ольсен (Дольберг, 89); Хейб'єрг; Еріксен К.; Брейтвейт (Дамсгор М., 60)
Запасні: Крістенсен О.; Ларсен Є.; Нільсен К.М.; Нельссон В.; Біллінг; Бах А.


Попередження: К'єр 57