21 вересня 2022 21:30

"Атлетико" не думає про відставку Сімеоне, незважаючи на 8 очок відставання від "Реала" у Ла Лізі. Тренеру довіряють

"Атлетіко" довіряє Дієго Сімеоне, незважаючи на невпевнений старт сезону.


У мадридського клубу дві поразки та нічия у шести матчах цього розіграшу Ла Ліги. У цих іграх команда забила десять голів та пропустила шість. Наразі «рохибланкос» поступаються вісім очок лідируючому «Реалу» і на три бали відстають від зони Ліги чемпіонів.


Крім того, "Атлетіко" поступився "Байєру" (0:2) у матчі групового етапу Ліги чемпіонів, що ускладнило боротьбу за вихід у плей-офф турніру.

Як пише As, керівництво мадридського клубу не сумнівається у Дієго Сімеоне. Питання про відставку 52-річного фахівця з посади тренера не порушується. У Сімеоне такий кредит довіри, як і на старті сезону.


Однак якщо цей сезон складеться для «Атлетико» невдало, клуб може розглянути можливість призначення нового тренера. А в ході сезону «Атлетіко» має намір надавати Сімеоне максимальну підтримку.


Симеоне очолив «Атлетіко» у 2011 році. Як тренер він двічі перемагав з клубом у Ла Лізі, двічі брав Лігу Європи та Суперкубок УЄФА, а також вигравав Кубок та Суперкубок Іспанії. Крім того, за Симеоне «Атлетіко» двічі виходив у фінал Ліги чемпіонів.