21 вересня 2022 19:49

У "Баварії" незадоволені тим, як Нагельсман одягається на матчі. Гравцям не подобаються його слова для медіа після невдач

Гравці «Баварії» незадоволені Юліаном Нагельсманом.


Як пише Sport Bild, деяких футболістів дратує, як тренер спілкується з журналістами після невдалих матчів. Наприклад, після поразки «Баварії» від "Аугсбурга" (0:1) Нагельсманн розкритикував гравців за те, як вони діяли при завершенні атак.


Зазначається, деякі гравці команди уважно стежать за відносинами Нагельсманна з окремими футболістами. Зокрема, одним із улюбленців тренера вважають Йозуа Кімміха.


Крім того, у «Баварії» критикують Нагельсманна за вибір одягу на матчі. Як вважають у клубі, тренер має розуміти, що футбол – це не шоу-бізнес. Невдоволення зовнішнім виглядом Юліана існує, незважаючи на те, що він обирає одяг від брендів, з якими співпрацює «Баварія», – це adidas та Hugo Boss.


У неділю вранці тренер рано прибув на базу «Баварії» та зустрівся з деякими гравцями. Там були Мануель Нойєр, Томас Мюллер, Йозуа Кімміх і Кінгслі Коман. Спортивний директор «Баварії» Хасан Саліхаміджич теж поспілкувався з Нойєром та Мюллером.