21 вересня 2022 19:05

"Барса" заявила, що може подати до суду на газету, яка опублікувала інсайди про переговори з Мессі 2020-го

«Барселона» виступила із заявою після публікацій відомостей, що стосуються Лео Мессі.


«У зв'язку з інформацією, опублікованою сьогодні в El Mundo під назвою «Витоку «Барси». Секретні файли клубу, частина перша» футбольний клуб висловлює обурення з приводу навмисного витоку інформації, що розглядається в рамках судового розгляду. Клуб шкодує, що медіа, про який йдеться, хвалиться «доступом до величезної кількості документів та електронних листів, які є частиною розслідування у справі про Barçagate», хоча ця інформація ще не була опублікована офіційно.

У будь-якому випадку, у статті, про яку йдеться, опубліковані документи, які не мають жодного відношення до цього судового розгляду. Їх використання спрямоване на завдання шкоди репутації та конфіденційним даним клубу.


Щоб захистити права «Барселони», юридичний департамент клубу вивчає, які юридичні заходи може вжити у цій ситуації», – йдеться у заяві каталонського клубу.


Раніше El Mundo повідомила, що Мессі вимагав у «Барси» підписний бонус 10 млн євро у 2020-му та компенсацію за зниження зарплати в пандемію, а також відступні у розмірі 10 000 євро. Крім того, газета написала, що під час цих переговорів аргентинець просив ложу на "Камп Ноу" для своєї родини та оплату чартерів до Аргентини.