21 вересня 2022 08:35

"Челсі" через сексуальні домагання до бізнес-партнера звільнив комерційного директора через 3 тижні після призначення

Дем'єн Віллоубі залишив посаду комерційного директора "Челсі" менш ніж за місяць.


Як передає The Telegraph, менеджер почав працювати в клубі з вересня, і рішення розлучитися з ним було ухвалено після того, як фінансовий посередник Каталіна Кім поскаржилася директору "Челсі" з розвитку бізнесу Тому Гліку на поведінку його колеги.

Кім вела з Гліком переговори від імені інвесторів, готових вкласти сотні мільйонів фунтів у розвиток чоловічої та жіночої команд, а також академії. Однак контакти були припинені після того, як до обговорень приєднався Віллоубі.

Жінка надала Гліку низку повідомлень, відправлених Дем'єном ще до його працевлаштування до "Челсі". Віллоубі питав, чи оголена вона, порушував тему сексу, надсилав відверте відео. Кім кілька разів нагадувала чоловікові, що одружена. Стверджується, що тон повідомлень став агресивнішим у березні, коли Каталіна відмовилася від допомоги із пропозицією про купівлю "Челсі", яку готували конкуренти нинішніх власників клубу.

Після того, як вищезгадана інформація була доведена до відома Гліка, Віллоубі, за словами Кім, дзвонив їй і висловлював своє обурення.

"Докази неналежних повідомлень, відправлених паном Віллоубі до його призначення до "Челсі" на початку цього місяця, були нещодавно надані клубу та вивчені.

Незважаючи на те, що повідомлення були відправлені до його роботи в клубі, така поведінка категорично не відповідає робочій обстановці та корпоративній культурі, створеній за нового керівництва", – сказано в заяві "синіх", що підтверджують звільнення комерційного директора.