20 вересня 2022 20:43

Андрій ЯРМОЛЕНКО: "Буду тільки радіти, якщо Росію виключать зі всіх змагань, з яких тільки можливо"

Вінгер збірної України Андрій Ярмоленко на прес-конференції відповів на запитання журналістів із приводу гри із Шотландією.


- Ви знову зіграєте із Шотландією на цьому стадіоні.


- Спогади про ті ігри, які були у Глазго на цьому стадіоні, дуже позитивні. Але то вже історія. Налаштовуємось на новий матч та новий бій.


- З якими силами та думками ви підходите до матчу?


- Ми думаємо лише про перемогу. Як і завжди. Звичайно, ми знаємо, що наш суперник сильний, але ми маємо свій план на гру. Потрібно витримувати концентрацію та показувати свій футбол.

- Була новина, що Росію не допустять до жеребкування ЄВРО-2024. Що думаєте про потенційний спаринг росіян з Боснією та Герцеговиною.


- Росію, їхній футбол і спорт потрібно ізолювати від усього світу. Це країна-терорист. Щодня вони вбивають українців, наших дітей. Ні про який спорт не може бути й мови. Усі хочуть, щоб Росію карали якнайсильніше. Радітиму тільки, якщо їх виключать зі всіх змагань, з яких тільки можливо.


- В останньому матчі у Глазго для збірної України це була перша офіційна гра після початку війни. Як зараз ви ставитеся до завтрашнього поєдинку?


– У нас нічого не змінилося. У нашій країні триває війна. Своєю грою хочемо приносити нашим уболівальникам хоч якусь радість. Виходимо та граємо за нашу країну, наших людей, які хочуть відволіктися. Мусимо зробити так, щоб у них з'явилася хоча б маленька посмішка на обличчі. Хоча б на 90 хвилин.

- Зараз ви почуваєтеся у кращій фізичній формі, ніж у червні?


- Так, тому що я вже зіграв три матчі за "Аль-Айн" у чемпіонаті. Але все покаже лише завтрашня гра. Для футболіста найголовніше грати в офіційних матчах. Зараз у мене все гаразд. Сподіваюся, що завтра допоможу команді.