19 вересня 2022 12:49

Польська преса розкритикувала Коноплянку: головний тренер "Краковії" знайшов причину відсутності українця у старті

У матчі десятого туру чемпіонату Польщі Краковія на своєму стадіоні зіграла внічию з клубом Погонь Щецін (1:1). Півзахисник господарів Євген Коноплянка вийшов на заміну наприкінці поєдинку.


Український хавбек відіграв у матчі близько п'ятнадцяти хвилин і результативними діями не відзначився. Польське видання Dziennik Polski низько оцінило гру Коноплянки у матчі проти Погоні.

«Він не зіграв так як у матчі проти Ракува, і вболівальники все ще чекають на його спалахи. Зрештою він не дав команді імпульсу боротися за переможний гол».


Нагадаємо, що у поєдинку восьмого туру Екстракляси Краковія розгромила Ракув із рахунком 3:0. Один із м'ячів забив Коноплянка, влучивши в цiль зі штрафного.

Головний тренер Краковії Яцек Зелінський пояснив невихід Коноплянки у стартовому складі команди. Наставник зробив шість змін порівняно з попереднім матчем проти Віддзева.

«У нас велика команда, багато гравців, які готові грати. Але справа не в тому, що ці шість гравців провалилися. Ми адаптували цей склад до матчу проти Погоні, хотіли бути мобільними у прийомі та контратаці. Це спрацювало, і це виглядало дуже добре».