19 вересня 2022 10:50

Вінісіус відзначився огидною симуляцією у матчі проти "Атлетико" – відео ганьби зірки "Реала"

Вінгер "вершкових" Вінісіус вкотре намагався продемонструвати свої акторські здібності. Відео з його симуляцією розлетілося соцмережами.


В одному з епізодів Вінісіус вів боротьбу за м'яч із оборонцем Атлетіко. Рейнілду Мандава корпусом відтіснив бразильця, після чого зробив невеликий рух ліктем у бік його обличчя.


Невеликий контакт руки Мандави і шиї Вінісіуса був, але явно не таким, щоб вінгер Реала театрально схопився за обличчя і впав, немов підкошений. На той момент гравець Атлетіко вже мав жовту картку – очевидно, що Вінісіус прагнув залишити "матрацників" удесятьох.


Щоправда, не зовсім зрозуміло, на що сподівався 22-річний бразилець в епоху VAR, але арбітр і без допомоги технологій не купився на акторську гру. Втім, і сам Вінісіус не отримав жовтої за пантоміму.


Нагадаємо, матч Атлетіко – Реал завершився перемогою команди Карло Анчелотті з рахунком 2:1. За "вершкових" забивали Родріго та Вальверде, у "матрацників" відповів Ермосо, який ударно вийшов на заміну – гол і дві жовті картки.