17 вересня 2022 16:32

"Сподіваюсь, скаути "Тоттенхема" знають про Мудрика": англійський журналіст закликав "шпор" не прогавити зірку "Шахтаря"

Журналіст видання Football Insider Джон Венгем, який регулярно публікує новини про Тоттенхем, переконаний, що лондонцям конче необхідно взимку підписати Михайла Мудрика.


"Є один гравець, за яким, я сподіваюсь, Тоттенхем стежить. Це Мудрик з Шахтаря. Я бачив, як він забив Селтіку, та яскраві моменти перемоги над РБ Лейпциг. Це абсолютно феноменально.

Чув, його тісно пов’язують з Арсеналом. Я просто сподіваюсь, що скаути "шпор" знають про цього хлопця. Він виглядає справжньою знахідкою, і зараз він робить це на найвищому рівні – в Лізі чемпіонів. Він виглядає фантастично.

Його пов’язували з Арсеналом, але якщо Тоттенхем включиться в боротьбу, сподіваюсь, вони отримають цього гравця. Він точно той, за ким варто стежити", – написав Венгем у своїй колонці на Football Insider.

Нагадаємо, у двох матчах Ліги чемпіонів Мудрик забив 2 голи і віддав 2 результативні передачі. Серед претендентів на українця називають Реал, Мілан, Ньюкасл, Арсенал, Евертон, Ніццу, Байєр та ін. Шахтар влітку відмовив усім охочим придбати українця, розраховуючи отримати за свого вихованця не менше 50 млн євро. Після матчу з Селтіком відомий інсайдер Фабріціо Романо натякнув, що вартість українця зросла вже мінімум удвічі.