17 вересня 2022 13:29
1

Ігор КОСТЮК: "Діалло міг би дати новий "вогник" для атаки "Динамо"

Ігор Костюк в інтервью "Профутбол Digital" поділився своєю думкою стосовно нинішніх та екс-гравців київського «Динамо» U-19.


– Максим Дячук, Яцик, Царенко, Боль і Вівчаренко - ми бачимо, що вони вже конкурують за місце в основному складі «Динамо». Це визначається ігровою практикою. Ми також бачили і Назарія Русина, який забив гол (прим. - Русин забив гол у ворота «Динамо» у матчі з «Зорею»), – він також наш гравець, який був у U-19, U-21. Я радий за хлопців, що вони прогресують. Я думаю, що ця ігрова практика, яка в них зараз є у Прем’єр-лізі, вона повинна дати їм новий поштовх і вони будуть розвиватись ще стрімкіше.


– Костянтин Вівчаренко – він може вирости у футболіста рівня Миколенка, щоб потім заграти за основний склад «Динамо» і поїхати далі в Європу? Оцініть його перспективу.

– Ми бачили і на прикладі Забарного, і на прикладі Миколенка, коли "вилетів" ряд гравців, його поставили і він почав там грати.


Самба Діалло – ви казали в одному з інтерв’ю, що він вже не є гравцем U-19, він вже є гравцем основного складу. У «Динамо» в принципі проблемна позиція лівого вінгера, так, зараз є Кабаєв, але якщо говорити в цілому, то на цій позиції буде час для цього футболіста?

– Я вважаю, що цей гравець яскравий і креативний, що він має ті якості, які потрібні для атакувального футбола. Я вже казав і інтерв’ю, що я вважаю, що він би не завадив нашому клубу. Він міг би поконкурувати і, якщо тренер йому довірив би, він міг би дати нового "вогнику" для атаки «Динамо».

Постукай по трухлявій циганській голові.Давно було сказано,що Динамо тримається на 4 китах Буя,Сидор,Гармаш і найвеличніший нападник Бєсєдін.