17 вересня 2022 09:20

Мауро Ікарді побився у своєму дебютному матчі в Туреччині

Аргентинський форвард Мауро Ікарді вчора провів свій перший матч за стамбульський "Галатасарай". Нападника було орендовано турецьким клубом у "ПСЖ" за 6 мільйонів 750 тисяч євро на сезон 2022/23.


Мауро Ікарді побився у своєму дебютному матчі в Туреччині Зарубав з голкіпером команди-суперника і отримав жовту картку Аргентинський форвард Мауро Ікарді вчора провів свій перший матч за стамбульський "Галатасарай". Нападника було орендовано турецьким клубом у «ПСЖ» за 6 мільйонів 750 тисяч євро на сезон 2022/23. Дебют Ікарді у чемпіонаті Туреччини випав на матч із «Коньяспором». Мауро вийшов на заміну на 62 хвилині, замінивши Бафетімбі Гоміса. Наприкінці гри, на 89 хвилині, воротар «Контяспора» збив з ніг одноклубника аргентинця, і Ікарді вирішив заступитися. Після цього на полі розпочалася масова бійка. Результат: Мауро та Муслера отримали кожен за жовтою карткою, а воротар «Коньяспора» – червону.


Дебют Ікарді у чемпіонаті Туреччини випав на матч із "Коньяспором". Мауро вийшов на заміну на 62 хвилині, замінивши Бафетімбі Гоміса. Наприкінці гри, на 89 хвилині, воротар "Контяспора" збив з ніг одноклубника аргентинця, і Ікарді вирішив заступитися.


Після цього на полі розпочалася масова бійка. Результат: Мауро та Фернандо Муслера отримали кожен по жовтій картці, а воротар "Коньяспору" – червону.