17 сентября 2022 09:20

Мауро Икарди подрался в своем дебютном матче в Турции

Аргентинский форвард Мауро Икарди вчера провел свой первый матч за стамбульский "Галатасарай". Нападающий был арендован турецким клубом у "ПСЖ" за 6 миллионов 750 тысяч евро на сезон 2022/23.


Мауро Ікарді побився у своєму дебютному матчі в Туреччині Зарубав з голкіпером команди-суперника і отримав жовту картку Аргентинський форвард Мауро Ікарді вчора провів свій перший матч за стамбульський "Галатасарай". Нападника було орендовано турецьким клубом у «ПСЖ» за 6 мільйонів 750 тисяч євро на сезон 2022/23. Дебют Ікарді у чемпіонаті Туреччини випав на матч із «Коньяспором». Мауро вийшов на заміну на 62 хвилині, замінивши Бафетімбі Гоміса. Наприкінці гри, на 89 хвилині, воротар «Контяспора» збив з ніг одноклубника аргентинця, і Ікарді вирішив заступитися. Після цього на полі розпочалася масова бійка. Результат: Мауро та Муслера отримали кожен за жовтою карткою, а воротар «Коняспора» – червону.


Дебют Икарди в чемпионате Турции выпал на матч с "Коньяспором". Мауро вышел на замену на 62 минуте, заменив Бафетимби Гомиса. В конце игры, на 89 минуте, вратарь "Контяспора" сбил с ног одноклубника аргентинца, и Икарди решил вступиться.


После этого на поле началась массовая драка. Результат: Мауро и Муслера получили каждый по желтой карточке, а вратарь "Коньяспора" – красную.