16 вересня 2022 15:51

Футбол на MEGOGO зазвучить жіночим голосом

Футбол на MEGOGO зазвучить жіночим голосом


Новою футбольною коментаторкою MEGOGO стала Галина Вініченко. Вона приєдналася до команди спортивних коментаторів медіасервісу. Її дебютним матчем стане гра команд «Осасуна» – «Хетафе» вже цієї неділі, 18-го вересня. Старт матчу – о 15:00.


Раніше Галина Вініченко коментувала жіноче Євро-2022 на «Суспільному», Євро-2020 на радіо «Промінь», а також працювала на Літніх і Зимових Олімпійських іграх. Крім цього вона стала першою футбольною коментаторкою на радіо.


Галина Вініченко брала участь у кастингу спортивних ведучих, який MEGOGO організовував ще до початку повномасштабного вторгнення рф. Тоді на конкурс подалося понад 500 кандидатів.




«Ми оголосили відкритий кастинг, щоб кожен зміг здійснити свою мрію. А однією з цілей було знайти нових зірок саме серед жінок. Наразі у нас в спорті гостро не вистачає жіночих голосів. Але коли побачили скільки українок подалося на конкурс, впевнились, що зможемо розширювати жіночу команду коментаторів MEGOGO справжніми професіоналками своєї справи», – зазначає Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.


«Коментаторка футболу – це давно світовий стандарт, і ми досить довго шукали жіночий голос для наших футбольних трансляцій. Якщо у 2015 році футбольні фанати у Великій Британії зі скепсисом очікували на дебют Джекі Оутлі на Match of the Day, сьогодні у британських трансляторів вже є повноцінні жіночі коментаторські команди. Вважаємо, що одного дня також зможемо створити пул спортивних коментаторок на MEGOGO. Ми готові шукати кандидаток та допомагати їм розвиватись в умовах неймовірної конкуренції. Віримо, що Галина з її досвідом, хистом та високим рівнем професіоналізму – вдалий крок у цьому напрямку», – Артем Панченко, головний редактор спортивного мовлення.

Нагадаємо, MEGOGO активно розвиває спортивний напрям і має ряд ексклюзивних подій, серед яких: матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій УЄФА, Ліги Націй УЄФА, La Liga, Serie A, Ligue 1, Кубок Німеччини (DFB-Pokal), Кубок Італії, бої Top Rank, K2 Promotions Ukraine, Bellator та багато іншого.