14 вересня 2022 08:03

Клопп: "Після поразки від "Наполі" ховатися не було куди. І "Аякс" був сильним"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував складну перемогу над «Аяксом» (2:1) у матчі 2-го туру Ліги чемпіонів:


«Це була напружена гра. Ми заслужили на перемогу. Після гри з «Наполі» ховатися не було куди, всі знали, що було не так. Ми говорили про деталі, про те, хто ми такі, тощо. Нам просто треба було продовжувати робити свою справу. «Аякс» був дуже сильним. Нам довелося трохи терпіти. З огляду на ті зусилля, які ми доклали, ніхто не може поскаржитися на результат. Це найважливіше і найменше, що люди повинні чекати від нас. Я знаю, що хлопці це знають, але вони не показали цього [минулого тижня]».

Захисник «Ліверпуля» Жоель Матіп, названий найкращим гравцем матчу:

«Було дуже здорово забити гол і здобути важливі три очки для нас. Я дуже щасливий. Безумовно, це дуже важлива перемога. Після всього, що сталося, нам була потрібна ця перемога. Ми дуже раді, що досягли її. Тепер наша увага переключається на наступну гру [проти «Рейнджерс»]. Ми зробимо все можливе, щоби виграти цей матч».

«Звичайно, ми грали проти топ-команди. У них навіть завзяття було більше, ніж у нас. Реальність така, що «Ліверпуль» сильніший за нас. Нам не вистачало м'яча у першому таймі. Коли нам вдалося їм заволодіти, ми відразу забили. Нам вдавалося контролювати гру, коли ми володіли м'ячем».

Захисник «Аякса» Дейлі Блінд:

«Можу похвалити всіх за бойовий настрій сьогодні ввечері, але цього було замало. Нас не може задовольнити це. Ми не були готові взяти гру під свій контроль у необхідній мірі, не змогли взяти її до своїх рук».