13 вересня 2022 17:45
2

Боснія та Герцеговина висунула несподівану умову для проведення матчу з Росією

Фото - ua.depositphotos.com


Член виконкому Футбольної асоціації Боснії та Герцеговини Азмір Хусіч назвав умову, за якої його країна може зіграти товариський матч із росією.

Збірна Росії, яку виключили зі всіх міжнародних змагань під егідою ФІФА та УЄФА, продовжує пошуки суперників для товариських матчів. Росіяни досягли домовленості зі збірною Боснії та Герцеговини.


Планується, що товариський матч може відбутися 19 листопада у Санкт-Петербурзі. За цю гру федерація боснійців може одержати близько 200 тисяч євро.

Азмір Хусіч вважає, що цей матч відбудеться за однієї умови – інші європейські збірні зіграють із росіянами раніше за боснійців.

«Щойно Сербія та Хорватія цього року зіграють товариські матчі з росією, я припускаю, що ми зробимо те саме в наступному. Ці країни сильніші за нас, як в економічному плані, так і в усьому іншому».

Вибір Хусіча впав на Сербію та Хорватію, оскільки ці країни мають більше зв'язків із росією, ніж Боснія та Герцеговина.


«Моя пропозиція полягає в тому, що після Сербії ми першими зіграємо з Росією. Оскільки вони ближче до Москви, вони на схід від нас», – сказав Хусіч в інтерв'ю Sport Avaz.


Нагадаємо, що від міжнародних змагань під егідою ФІФА та УЄФА усунуто також усі російські клуби.

В общем, с каждым следующим шагом ребят из федерации футбола Боснии понятно, что эти ребята клали болт на то, чем там расия занимается) сначала в принципе пришла в голову такая идея, потом такие "ну может не первые, но всё равно сыграем с росией", хоспаде, да сказали же вам уже боснийские футболисты, что не хотят они играть с росией, ни до, ни после, ни вместо
Хорваты,точно не сыграют,они не" братушки".