13 вересня 2022 09:46

Ракицький яскраво повернувся: обіграв чемпіона Туреччини, привіз пенальті та став найгіршим у матчі. Відео фолу українця

Фото - ua.depositphotos.com


У матчі шостого туру чемпіонату Туреччини Адана Демірспор на своєму стадіоні приймав чинного чемпіона країни Трабзонспор. Зустріч завершилася перемогою господарів – 3:2.


Український захисник Адана Демірспора Ярослав Ракицький повернувся до основного складу, відбувши дискваліфікацію. Господарі відкрили рахунок на 10-й хвилині завдяки влучному удару Кевіна Родрігеша.


Трабзонспор відігрався на 36-й хвилині. Ракицький порушив правила у своєму штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті, який реалізував Анастасіос Бакасетас.

На початку другого тайму Демірспор вийшов уперед, а на 79-й хвилині арбітр скасував взяття воріт Трабзонспору. Колишній гравець київського Динамо Юнес Беланда забив гол, але суддя вбачав порушення правил.

Після гри головний тренер господарів Вінченцо Монтелла був дуже невдоволений таким рішенням арбітра.

«Гол Беланда — це гол, який ніколи не можна скасовувати. Суддя може помилитися, але система VAR має все виправити. То був чистий гол».


Чинні чемпіони країни зрівняли рахунок лише на 84-й хвилині — відзначився нападник Трабзонспору Умут Бозок. Але вже на четвертій компенсованій хвилині перемогу Адана Демірспор завдав точного удару захисника Самета Айкадина.


Зазначимо, що Ракицький став найгіршим гравцем команди у цьому матчі за версією WhoScored – 5.8 бала.