10 вересня 2022 23:52

Блохін та Бєланов закликали футболістів Боснії та Герцеговини не грати з Росією

Фото - ua.depositphotos.com


Президент УАФ Андрій Павелко повідомив, що Олег Блохін та Ігор Бєланов звернулися до гравців збірної Боснії та Герцеговини з проханням не брати участі в товариському матчі з Росією.


«У Будинку футболу вперше з початку повномасштабної війни за незалежність нашої держави наживо відбулося засідання виконкому Української асоціації футболу.

Перше питання порядку денного, яке отримало одноголосну підтримку, — звернення до керівництва асоціації футболу Боснії та Герцеговини з проханням скасувати рішення про проведення товариського матчу зі збірною рф, який запланований на 19 листопада на території росії.

Паралельно володарі «Золотого м’яча» Олег Блохін та Ігор Бєланов звернулися до гравців національної збірної Боснії та Герцеговини з проханням не брати участі в такому матчі.

Виконком УАФ закликав керівництво футбольної асоціації Боснії та Герцеговини бути солідарними з усім цивілізованим футбольним світом, який відсторонив команди з росії від міжнародних змагань під егідою УЄФА та ФІФА за їх мовчазну підтримку військової агресії рф проти України», - написав Павелко у фейсбуці.