9 вересня 2022 14:33

"Барса" вважає, що "Атлетико" винен 40 млн євро за Грізманна, оскільки він зіграв 45+ хвилин у 30 матчах минулого сезону

"Барселона" подасть до суду на "Атлетіко" через ситуацію з Антуаном Грізманном.

Як пише ESPN з посиланням на джерела, близькі до каталонського клубу, у "Барсі" вважають, що "Атлетіко" зобов'язаний вже зараз виплатити 40 млн євро за Грізманна, оскільки минулого сезону він зіграв понад 45 хвилин у 30 із 37 матчів, яких міг вийти на поле.

Атлетико ж вважає, що для активації цієї клаусули Грізманн повинен відіграти більше 45 хвилин у половині матчів за два сезони в клубі.


Джерела повідомляють, що "Барса" вивчила умови договору і тепер переконана у своїй правоті. Каталонський клуб вважає, що "Атлетіко" неправильно трактує умови угоди.


Тренер "Рохібланкос" Дієго Сімеоне вважає, що француз зможе допомогти команді і в наступні сезони, але "Атлетіко" побоюється платити 40 млн євро за гравця, якому наприкінці цього сезону виповниться 32 роки.


"Барселона" не хоче повернення Антуана, оскільки його зарплата у розмірі понад 20 млн. євро на рік стане проблемою для клубу в умовах ліміту витрат, встановленого Ла Лігою.


Цього сезону Грізман п'ять разів поспіль виходив на заміну в матчах "Атлетіко" після 60-ї хвилини. Повідомлялося, що француза продовжать випускати на поле у 2-му таймі доти, доки "Барса" не погодиться знизити суму викупу.