5 вересня 2022 19:31
1

"Він один із найнестандартніших гравців і може зробити різницю". Журналіст - про легіонера, який повернувся до "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub поділився своєю думкою про півзахисника "Динамо" Самба Діалло.


– Діалло може зробити різницю. Він дуже гарний та яскравий футболіст. Але йому простіше грати проти юнаків, оскільки Самба бракує міцності. Йому дуже важко гратиме проти мужиків, які почнуть бити його по ногах.

Луческу неодноразово говорив, що Діалло ще рано в першу команду, що він ще не подорослішав і не зміцнів. Але що ж робити? У сенегальця п'ятирічний контракт із "Динамо", і якщо він не підійшов "Бресту", то куди його подіти? Його потрібно підтягувати, тренувати, допомагати набирати.

Він дуже талановитий футболіст. Один із найнестандартніших гравців. Я дуже хочу побачити його, щоб зрозуміти, правий я чи ні, що йому ще не вистачає міцності. Або він такий футболіст, який зараз носитиметься, всіх "нанизуватиме" на фланзі. Він може щось вигадати. Я гадаю, що він може підійти "Динамо".

А те, що він не підійшов "Бресту"... Я не думаю, що Діалло може виконувати великий обсяг роботи, бігати туди-сюди. А "Брест" це команда, яка має не творити, а працювати на футбольному полі. У "Динамо" на чужій половині поля Самба може і накрутити одного-двох футболістів. Тому мені дуже цікаво його побачити у дорослому футболі.
текст ни о чем