5 вересня 2022 13:39
1

Перемога будь-якою ціною: відео невдалого святкування тренером "Карпат" переможного голу у першій лізі

Львівські Карпати у матчі другого туру Першої ліги мінімально здолали суперника по групі А тернопільську Ниву (0:1). Результат матчу вирішив пізній гол Амбросія Чачуа.


Головний тренер зелено-білих Андрій Тлумак дав волю емоціям після забитого м'яча на 81-й хвилині настільки, що це обернулося для наставника неприємностями. Надмірна радість із приводу переможного голу Карпат на стадіоні у Тернополі коштувала Тлумаку пошкодження.



Після двох стартових турів в активі Карпат дві перемоги. Аналогічними показниками може похвалитися Полісся. Команда Юрія Калитвинцева почергово обіграла Прикарпаття (3:0) та Епіцентр (2:1).

Нагадаємо, за підсумками сезону 2022/23 дві найкращі команди Першої ліги отримають пряму путівку до УПЛ, а третє та четверте гратимуть матчі плей-офф. Цього сезону Перша ліга поділена на дві групи за географічним принципом, у кожній з них гратимуть по вісім колективів.

При цьому ситуація може ще змінитись, оскільки Десна та ФК Маріуполь з наступного сезону мають повернутися до УПЛ після річної паузи, чиє місце вони займуть поки що невідомо.

У наступному турі Карпати поміряються силами із Буковиною (11 вересня).


Фото - ФК «Карпати»