4 вересня 2022 12:44

У керівництві ПСЖ трапився конфлікт між Луїшем Кампушем та Антеру Енріке через погану трансферну кампанію

У стані «ПСЖ» виникли розбіжності між спортивним радником клубу Луїшем Кампушем та колишнім спортивним директором команди Антеру Енріке, якому було доручена трансферна політика клубу у літнє міжсезоння, пише RMC Sport.


Не дивлячись на те, що парижанам вдалося позбутися 20 гравців, вони не змогли продати усіх, кого запланували, наприклад, Мауро Ікарді. Також через фінансовий фейр-плей не вдалося підписати захисника «Інтера» Мілана Шкріняра. Клубу не вдалося досягнути успіху у придбанні гравців на інші позиції - Роберта Левандовського, Бернарду Сілви, Маркуса Решфорда.

Головний тренер «ПСЖ» Крістоф Галтьє відзначив, що більшість угод по трансферах гравців з клубу були орендними. Кампуш погодився з ним, зазначивши, що це є проблемою. Зазначається, що нібито Галтьє та Кампуш звинувачують у провальній трансферній політиці саме Антеру Енріке. Він зі свого боку сказав, що продавати гравців з високими зарплатами нелегко, особливо коли усі знають, що клуб хоче їх позбутися. Ще однією причиною конфлікту є те, що обидва португальці заважали одне одному проводити трансферні угоди.

Зараз Кампуш витискає з структури клубу, що наближені до Енріке, а останнього це не бентежить, навіть якщо він залишиться зовсім без однодумців.