4 вересня 2022 09:16

Кунде встановив унікальний рекорд Барселони XXI століття

Вчора, 3 вересня, “Севілья” приймала “Барселону” на “Рамон Санчес Пісхуан” у рамках четвертого туру іспанської Ла Ліги. Каталонці розгромно перемогли андалусійців з рахунком 3:0.


Найбільш результативним гравцем матчу став нещодавній новачок “блауграни” Жуль Кунде. Спочатку він прекрасним кросом знайшов Левандовського, який прийняв м’яч на груди і в падінні пробив повз воротаря, а потім під час стандарту виграв верхову боротьбу та скинув під удар у порожні ворота Еріку Гарсії.

Це був дебютний матч для Кунде за “Барселону” на виїзді. Француз став першим гравцем, котрий у своєму першому гостьовому поєдинку за “блауграну” оформив дубль із асиситів. Про це повідомляє статистичний портал OptaJose.

Цікаво, що за 133 матчі у складі “Севільї” Жуль записав до свого активу три результативні передачі. Щоб повторити це досягнення за “Барселону” в нього є ще 131 поєдинок – йому потрібен всього один асист.

Нагадаємо, що влітку “Барса” заплатила за Кунде андалусійцям 50 мільйонів євро, підписавши контракт з гравцем на п’ять років.