1 вересня 2022 14:22
9

Печерський суд заборонив Прем'єр-лізі та УАФ кидати страйки на ютуб-канали "1+1 Media" та знімати очки з клубів

Як стало відомо Tribuna.com, Печерський районний суд Києва ухвалив два рішення про забезпечення позовів з історії з телепулом УПЛ.

Першим рішенням суддя Світлана Волкова заборонила Українській асоціації футболу, Українській Прем'єр-лізі та Setanta Sports перешкоджати трансляції домашніх матчів «Динамо», «Зорі», «Дніпра-1», «Металіста» та «Руху» на ютуб-платформах. У тому числі й шляхом подання скарг до ютубу щодо порушення цими каналами авторських прав.


Йдеться про показ таких матчів у сезоні 2022/23 на офіційних ютуб-каналах перерахованих клубів, а також на ютуб-каналах Football Hub, ПроФутбол Digital та ТСН-Проспорт, що входять до медіахолдингу 1+1 media.

У рішенні Печерського суду від 31 серпня зазначено, що відповідну заяву щодо вжиття необхідних заходів подав Олександр Васильович Козаченко. Людина з таким прізвищем фігурувала як керівник відділу розважальних інтернет-проектів 1+1 Media.

Другою ухвалою суддя Сергій Вовк заборонив УАФ та УПЛ застосовувати будь-які грошові та спортивні санкції щодо футбольних клубів, які збираються транслювати самостійно свої домашні матчі.


У рішеннi Печерського суду також від 31 серпня зазначено, що відповідну заяву про вжиття необхідних заходів подала Лобанівська Світлана Валеріївна – дочка Валерія Лобановського.


Обидві ухвали про забезпечення позову підлягають негайному виконанню, а їхнє оскарження не зупиняє їх виконання. Апеляційну скаргу можна подати протягом 15 днів.

суркісню під суд
Як я розумію, це стандартна практика блокування любих санцій до сторін на період розгляду позовів з майнових прав по суті, які можуть ідти у судах роками. УАФ - громадська організація з реестрацією на Печерську, відповідно позов теж зареестровано в Печерському районі. Тобто всі ці дії регламентовано законодавством і за процедурою розгляду справи їх(заборона нанесення матеріальної шкоди на час розгляду справи топ-5 клубам шляхом блокування трансляцій та штрафів) мав би виконати і умовний суддя Сидооренко чи Петренко.
Вся ця гілка стонів про корупціонера Вовка досить смішна.
Дуже симптоматично, що подібні рішення приймають судді із м'яко кажучі сумнівною репутацією. Такого більше соромитись треба)).
Вовк суркісівський суддя... ганьба..
його ж відсторонбвали 5 разів від роботи.. це просто дно..
Сховати
debut, не то слово,ура патриоты еще и минусы лепят не разобравшись в ситуации
Это,кстати,то самый судья Вовк https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D0%B2%D0%BA_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D0%B9_%D0%92%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
Каждый может сделать вывод сам
Сховати
Ширинкович, я гадав того Вовка вже давно в живих немає ,а воно досі там у суді( Жах! Нічого в цій кримінальній країні не змінється(
Сховати
VoValdo, те, що Волкова і Вовк - різні люди, - не бачите?
Сховати
Africanda-S, Новость до конца читай