28 серпня 2022 18:53
94

"Динамо" – СК "Дніпро-1" 0:3. Фіаско у стартовому матчі чемпіонату

"Динамо" - "Дніпро-1" 0:3


"Динамо": 1. Бущан - 21. Кравченко, 4. Попов, 25. Забарний, 44. Дубінчак - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 20. Караваєв, 8. Шепелєв - 41. Бєсєдін

Запасні: 71. Бойко, 35. Нещерет, 3. Боль, 6. Бурда, 34. Сирота, 24. Тимчик, 94. Кендзьора 14. Яцик, 18 Андрієвський, 19. Гармаш, 37. Царенко, 11. Ванат


СК "Дніпро-1": 93. Валеф - 39. Сваток, 5. Сарапій, 18. Бабенко, 34. Танчик, 6. Бусанелло, 9. Гуцуляк, 8. Пiхальонок, 11. Громов, 23. Бланко, 7. Довбик
Запасні: 33. Юрчук, 1. Рибак, 12. Кінарейкін, 15. Логінов, 25. Когут, 29. Назаренко, 22. Рубчинський, 2. Кононов, 3. Адамюк


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" стартує у новому сезоні Прем'єр-лiги - у 2-му турі кияни зіграють із СК "Дніпро-1" на "Арені Львів".

Нагадаємо, що гра 1-го туру "біло-синіх" з "Інгульцем" була перенесена на 16 листопада через протистояння команди Мірчі Луческу з "Бенфікою" у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Також через виступ СК "Дніпро-1" у єврокубках (дніпряни на тижні грали з АЕКом) його матч з "Олександрією" було відсунуто на цю ж дату.

Минулого сезону "Динамо" та СК "Дніпро" зустрічалися у 12-му турі Прем'єр-ліги. Матч закінчився перемогою динамівців з рахунком 2:0 завдяки голам Віктора Циганкова та Дениса Гармаша. У 2-му колі команди не зіграли через повномасштабне вторгнення Росії в нашу країну і, як наслідок, передчасне завершення чемпіонату.

Щодо кадрових проблем "Динамо" перед сьогоднішньою грою, то в клубному лазареті знаходилися одразу п'ять гравців. Це Владислав Супряга, Денис Попов, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський та Денис Гармаш.

Щодо СК "Дніпро-1", то порівняно з минулим сезоном, у якому дніпряни завоювали бронзу, склад команди суттєво змінився. Але головна зміна сталася на тренерському містку. Ігора Йовічевича, який пішов у "Шахтар", змінив Олександр Кучер, під чиїм керівництвом СК "Дніпро-1" вже встиг вилетіти з кваліфікації Ліги Європи.

Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Кендзера, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Караваєв, Шепелєв – Бесєдін


Головним арбітром матчу між "Динамо" та СК "Дніпро-1" буде Андрій Коваленко.


Трансляцію зустрічі заплановано на телеканалі "2+2". "Динамоманія" о 17.00 проведе текстову онлайн-трансляцію.


"Динамо" - СК "Дніпро1" ON-LINE

Деня курс психологии прошел. Вэлком)
я уже писал про вову шепелева - ворскла максимум!!! про беседу вааще молчу ((( после перелома это не игрок . а зритель((( Жаль ребята , але шо маемо,то маемо (((
Сховати
DVA, сейчас в комменты зайдут некоторые товарищи и будут доказывать,что Шепелев двигает куда то там мяч и что все тренеры его ценят,а мы (болелы) ничего не понимаем в футболе)
А по факту очень слабый игрок,без единого игрового качества выраженного(в отборе ноль,видения пол нет,удара не,дриблинга нет,50 ТТД за матч и т.д.)
Сховати
Ширинкович, зашли?
Сховати
waleo, где то Вателя нет.то ли еще будет)
Це поліно Бєсєдін ні в атаці нічорта не може набіться/набороться, ні в обороні свого гравця не може утримати.
Просто дерев'яна, ба навіть бетонна стіна стояча, від якої тупо просто відлітають м'ячі.
Ото хай скаже дяку шведам, зробили йому зірковий час. Більше це поліна не здатні взагалі ні для чого.
Закономірно все, нажаль. Потрібне підсилення складу. Шведа та Петряка прогавили. Назаренко з Дніпро-1 та Підлипинець з Металіста, непогані фланги для Чукр, як на мене. Жалко, що Шулянського продали в молодіжці виглядав добре. Нападник також потрібен, награвати далі Беседіна це не схоже на вирішення ситуації. Ну це так ІМХО.)))
Даже в таком хилом чемпионате играть с Шепелевым и Бесединым -это априори играть вдевятером
Може колись,коли буде інший президент Динамо,щось і зміниться,поки що ні.Пан Луческу повинен визнати свій провал.Боюсь,що це тільки квіточки,а ягідки нас ще ждуть попереду.
Мертвые,да Днепр сильнее даже по составу, У наших только Цыганков играет ну и Шапаренко, Цыганкова нет всё можно даже не смотреть это просто пипец, Попова гнать на хер постоянно в специально травмируется, пацан просто не хочет играть, ему нравится по заграницам лечиться типо , продать его срочно.
Знову просрав свою боротьбу з опонентом дерев'яний Беседін..Знову з під нього забили гол...Мені страшно за команду...Що ці лантухи роблять на полі? Як вони тренуються? Ну просто команди немає !!!! Яка ЛЧ ? Нам з такою грою світить останні місце в Л Є і десь третє -четверте в УПЛ...
Можна писати,що завгодно,але команди немає.
Ну ок, взялись плюси показувати упл , ну та найміть нормального коментатора. Циганика неможливо слухати .