24 серпня 2022 09:26

Надії "Челсі" позбутися Зієша залежать від здатності МЮ придбати Антоні

«Манчестер Юнайтед» може сприяти бажанню лондонського «Челсі» розлучитися з хавбеком Хакімом Зієшем.


У зв'язку з невдалими виступами півзахисника за синіх лондонці готові попрощатися з гравцем, а «Аякс» зацікавлений у возз'єднанні з футболістом, проте ця угода може залежати від майбутнього форварда амстердамців Антоні, повідомляє talkSPORT.

Джерело зазначає, що манкуніанці були давніми шанувальниками 22-річного бразильського нападника, і, оскільки минулого тижня їхню пропозицію щодо трансферу гравця було відхилено, наразі невідомо, чи покине він команду зі столиці Нідерландів цього літа.


Майбутнє Антоні безпосередньо вплине на здатність синіх позбутися Зієша, стверджує авторитетний інсайдер Фабріціо Романо.

"Аякс" зацікавлений у підписанні Хакіма Зієша. Це була важлива зустріч, тому що гравця приваблює «Аякс», але нам потрібно буде подивитися, чи вони укладуть угоду з «Челсі». Схоже, що це не буде проблемою для «Челсі», тому що вони були готові відпустити Зієша з початку травневого трансферного вікна", - написав Романо у своїх соцмережах.

29-річний Зієш перейшов до «Челсі» 2020 року. У 83 матчах за синіх півзахисник забив 14 голів та віддав 10 результативних передач. Угода між «Челсі» та Хакімом закінчується у 2025 році.