23 серпня 2022 21:45
6

Setanta Sports та Прем'єр-ліга готують скаргу до Нацради з питань телебачення та радіомовлення щодо неправомірного використання їх контенту

Setanta Sports і УПЛ готують скаргу до Нацради з питань телебачення і радіомовлення стосовно неправомірного використання їхнього контенту (а саме - трансляції матчів УПЛ) та порушення Закону України "Про авторське право та суміжні права" медіагрупою «1+1 медіа» та телеканалом «2+2» зокрема.


Отже, в подальшому Нацрада може застосувати різного роду санкції щодо телеканалу/телеканалів у випадку ухвалення відповідного рішення.

Какая разница где не смотреть УПЛ ?
Вот это правильно. Эта страна не имеет будущего если и дальше будет процветать анархия. Нужно начинать жить по закону.
Сховати
SandroKing, Єдиний пул, офіційний транслятор це круто але не по реаліях сьогодення. Це антипопуляризація футболу!
Сховати
KeL, завжди будуть якісь "реалії". Що конкретно вас не влаштовує? Якщо у вас не має змоги оплатити підписку КОЖЕН матч у вільному доступі на YouTube одразу по закінченні матчу. Сьогодні собі нормально подивився свій Верес, просто годинку не почитав новини, щоб не зіпсувати перегляд матчу. В США наприклад АПЛ безкоштовно показують взагалі на наступний день. У нас же вибірково деякі матчі взагалі наживо. Українці хочуть бути цивілізованою країною, але ніяк не хочуть жити цивілізованими законами. Коли вже нарешті вимре цей совок?
Сховати
Повний Капець, для колгоспних команд, таких як Верес, можливо 100т.$ за трансляції протягом сезону це нормально. Але яка ж це цивілізація, коли Динамо отримає за трансляції ці копійки.
Сховати
alex80, зараз Динамо взагалі нічого не отримує, бо 2+2 - це перекладання грошей із однієї кишені в іншу