23 серпня 2022 08:39

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Динамо" переживає кадровий голод. На жаль, немає ким підсилювати гру"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів «Бенфіка» – «Динамо» Київ.


- «Бенфіка» підтвердила свій клас, обігравши «Динамо» в першій зустрічі. Підопічні Мірчи Луческу не змогли виконати вказівки тренера повною мірою. Відіграти два м’ячі у португальців на виїзді – це майже нереально. Хоча у футболі всяке бувало.

Зрозуміло, в якому становищі «Динамо». Команда переживає кадровий голод. На жаль, немає ким підсилювати гру. Для того, щоб обіграти «Бенфіку», гравцям потрібно було стрибнути вище своєї голови.

90%, що португальці пройдуть у груповий етап Ліги чемпіонів. Однак це було зрозуміло і до першої зустрічі. Надія була лише на боротьбу. Звинувачувати зараз футболіст я не стану. Втім, якщо вони прагнуть прогресувати, то потрібно додавати, додавати та додавати.

У «Динамо» є багато молодих талановитих виконавців, які можуть себе проявити. Є досвідчені хлопці, які складають стрижень колективу, на них розраховують головний тренер і вболівальники.

Я гадаю, що українці дадуть бій у Лісабоні, зробивши висновки з першого поєдинку. Я маю надію і прогноз, що «Динамо» не програє. У глибині душі сподіваюся, що молодь з кожним матчем набуватиме досвід і покаже свій характер.