19 серпня 2022 18:50
3

Журналіст: "Єдиного пулу не буде. Матчі "Динамо", СК "Дніпро-1", "Зорі" та "Металіста" транслюватимуть "плюси", "Руха" - клубний Youtube"

Журналіст Ігор Циганик зробив заяву, що УПЛ цього сезону не матиме єдиного пулу.

«Наскільки я розумію, єдиного пулу не буде. Не можу зараз офіційно дати інформацію, бо це все зараз обговорюється, але, наскільки мені відомо, «Динамо», «Дніпро-1», «Зоря» та «Металіст» виявили бажання показувати свої матчі на загальнонаціональному каналі та прийняли пропозицію «1 +1», що за виробництво, яке вироблятиме група компаній «1+1», ці поєдинки транслюватимуться на її платформах.

Щодо «Руху», то Григорій Козловський сказав мені, що вони збираються робити виробництво та показувати матчі на власному Youtube. Вони не готові співпрацювати з Setanta Sports і реалізуватимуть свої права так, як вважають за потрібне», – сказав Циганик.


Раніше УПЛ офіційно повідомила створення єдиного пулу. Офіційний транслятор Ліги – Setanta Sports. Контракт розрахований на 3 сезони, сума контракту складає 16,2 млн. доларів. За відповідне рішення проголосувала більшість Учасників УПЛ згідно зі статутом, цього достатньо для його ухвалення.

Сетанта не захотіла робити +5 хвилин. Динамо хотіло показувати на 2+2 із 5-ти хвилинним відставанням. І на власному ютуб каналі. Так, як це було у минулі сезони. Тому знову буде скандал. Припускаю, що дійсно під час війни важливіше не заробляти. Але для перспектив Сетанта мала величезне значення. А так по суті аудиторія Дніпра 1, Металіста і Динамо - 80% від загальної. Сетанта буде заробляти на їх виїздних матчах.
Шо опять?)) Схоже, знову доведеться дивитися на плюсах домашні матчі динамо в 480р з фіговими коментаторами, яких на ті плюси понабирали, ех((
Цікаво буде поспостерігати. Павелко з грузинською Сетантою VS Президентський медіа холдинг