17 серпня 2022 09:10

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Бенфіка" – очевидний фаворит, але немає нічого неможливого для "Динамо"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» Київ – «Бенфіка».


- «Бенфіка» – очевидний фаворит, але нічого немає неможливо для «Динамо». У футболі виграє той, хто виконує всі вказівки тренера. Якщо вистачить концентрації та дисципліни на весь матч, то шанси є.

Бенжить, правда, створення та реалізація моментів. З цим проблеми. Оптимістичним результатом для українців це нічия. Саме до цього підсумку я схиляюся. Не виключаю, що може повторитися турецький сценарій.

«Динамо» повинне зіграти на своїх найкращих якостях. «Нам би тільки ніч простояти та день протриматися».

Прогресу в гравців не бачу вже давно. Циганков і Шапаренко зупинилися в розвитку. Всім іншим завершувати вже скоро. Щоправда, з’являється перспективна молодь.

Подобається гра Дубінчака. Навички є. Так, гірше обороняється, але вперед грає весело. Імпонують його зрячі передачі під себе зі штрафних. В центрі півзахисту не вистачає креативу.

Я розумію всю складність ситуації. Інвестувати в нових гравців – практично божевілля. Солідарний з президентом клубу Ігорем Суркісом, що варто грати з тим матеріалом, що є в розпорядженні.

«Динамо» може переграти «Бенфіку» на жилах, на здоров’ї, перебігати та перебороти. Чисто у футбол португальців навряд чи переграють кияни. У випадку виходу «Динамо» в основний етап Ліги чемпіонів, така ситуація відбуватиметься кожного туру. Потрібно бути реалістами.