17 серпня 2022 23:51
14

"Динамо" – "Бенфіка" 0:2. Раунд плей-оф Ліги чемпіонів. Вітаю, Ліга Європи?

"Динамо" – "Бенфіка" 0:2

"Динамо":
1. Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 4. Попов, 44. Дубінчак – 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 15. Циганков, 8. Шепелєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 35. Нещерет, 71. Бойко, 2. Вівчаренко, 3. Боль, 6. Бурда, 11. Ванат, 14. Яцик, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 34. Сирота, 37. Царенко


"Бенфіка":
99. Влаходімос - 2. Жілберто, 30. Отаменді, 91. Морато, 3. Гримальдо - 20. Жоау Маріу, 13. Фернандес, 61. Флорентіну, 27. Рафа Сілва, 7. Нерес - 88. Гонсалу Рамуш
Запасні: 77. Елтон, 5. Вертонген, 6. Бах, 9. Яремчук, 17. Гонсалвеш, 22. Чикінью, 23. Ристич, 28. Вайгль, 33. Муса, 39. Енріке, 55. Бернарду, 66. Антоніу Сілва


"Динамо" - "Бенфіка" ON-Line


Прев'ю


Вже сьогодні, 17-го серпня, «Динамо» зіграє перший матч плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Бенфіки». Поєдинок вже традиційно відбудеться у польській Лодзі на стадіоні імені Владислава Крола.


Нагадаємо, що на попередній стадії кияни за сумою двох поєдинків пройшли австрійський «Штурм». У першій зустрічі підопічні Мірчі Луческу перемогли з рахунком 1:0 завдяки забитому м’ячу Караваєва, а в другому поєдинку дотиснули суперника в екстратаймі з рахунком 2:1 (забивали Вівчаренко і Циганков).

Щодо «Бенфіки», то вона достатньо легко впоралася з данським «Мідтьюлландом». У першій грі португальці перемогли з рахунком 4:1, а в поєдинку-відповіді – 3:1. До цих звитяг результативно долучився наш співвітчизник та, до слова, колишній форвард «Динамо» Роман Яремчук, який віддав результативну передачу в другій зустрічі.

Після цього команда Рогера Шмідта мала ще одне випробування, але вже у внутрішньому чемпіонаті. Минулими вихідними «орли» завітали в гості до скромної «Каса Піа», в поєдинку з якою здобули таку ж скромну звитягу з рахунком 1:0.

Востаннє «Динамо» та «Бенфіка» зустрічалися минулого року, граючи в одній групі Ліги чемпіонів. Гра у Києві тоді завершилася нічиєю з рахунком 0:0, натомість у Лісабоні завдяки м’ячам Яремчука і Жилберто взяла гору португальська команда.

У «Бенфіки» практично всі ключові футболісти у строю. Під питанням залишалася лише участь в поєдинку новачка Давіда Нереса, який прийшов улітку із «Шахтаря». Бразилець пропустив декілька попередніх ігор через проблеми зі здоров’ям, однак, як розповів наставник команди на передматчевій прес-конференції, вінґер готовий зіграти.

Якщо говорити про кадрову ситуацію киян перед сьогоднішнім матчем, то в них, на жаль, не все так райдужно. Через перебір жовтих карток зустріч у Лодзі пропустять одразу два півзахисники – Денис Гармаш та капітан Сергій Сидорчук. Крім того, як і в попередніх поєдинках, на поле не зможуть вийти через травми вінґер Денис Антюх і Владислав Супряга.

Орієнтовний склад «Динамо»:

Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак – Андрієвський, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Шепелєв – Бєсєдін

Обслуговуватиме сьогоднішню зустріч німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Цваєром.
Транслюватимуть в Україні матч будуть сервіс Megogo, який є офіційним транслятором єврокубків у сезоні 2022/23, та платформа Volia TV.

«Динамоманія» проведе текстову онлайн-трансляцію матчу. Початок о 22:00.
Спробували - не вдалось.Це рівень ЛЧ. Ми зараз йому не відповідаємо,тим більше пів року без футболу .
Ліга Європи нас чекає.
Буде обгазон...
що це було?