16 серпня 2022 23:39

Агенти Роналду розпочали переговори з грандом Бундесліги

Майбутнє нападаючого Кріштіану Роналду в АПЛ під великим питанням після невдалого початку сезону «Ман Юнайтед», який зазнав поразки від «Брентфорда» (0:4).


Кріштіану у свої 37 років не хоче, щоб цілий сезон пройшов без мелодії Ліги чемпіонів, і цим питанням серйозно зайнятий агент гравця Жорже Мендеш. Португальський форвард «Ман Юнайтед» може продовжити кар'єру в «Боруссії» Дортмунд. Сторони вже розпочали переговори з питань трансферу зіркового гравця.

У Дортмунді розраховують, що Роналду може стати заміною Себастьєну Алле, який вибув на тривалий час через травму. «Борусія» знайшла екстрене рішення, підписавши француза Антоні Модеста, але 34-річний француз не є такою гарантією успіху в лінії атаки, як Кріштіану Роналду.

Другим варіантом для Роналду є можливе повернення в рідний «Спортінг». Але португальський клуб може не потягнути перехід через фінанси. «Спортінг» виграв чемпіонат Португалії в передостанньому сезоні, і з того часу ходять чутки про повернення Кріштіану. Тепер команда чекає 25 серпня, щоб бути сіяною з третього кошика Ліги чемпіонів. Кріштіану розпочав у Лісабоні свої футбольні кроки, і це було б гарним завершенням вражаючої кар'єри.