16 серпня 2022 16:15

"Малага" завадила планам. Суперник "Динамо" у Лізі чемпіонів не зміг посилитися гравцем збірної Португалії

Суперник київського Динамо в раунді плей-офф Ліги чемпіонів, лісабонська Бенфіка, напередодні матчу не змогла посилити свій склад півзахисником Браги Рікарду Ортою. Про це повідомляє zbirna.com з посиланням на Sapo Desporto.


Між півзахисником збірної Португалії, Брагою та Бенфікою всі питання налагоджені та є домовленість за п'ятирічним контрактом. «Орли» готові викласти за Орту 17,5 млн євро, проте несподівано втрутилася ще одна сторона.

Справа в тому, що 33% прав на Рікарду Орту належать іспанській Малазі, що в даному випадку становить 5,8 млн євро. Бенфіка ж готова на відступні у розмірі 1,5 млн євро і наполягає на тому, щоб іспанський клуб виявив гнучкість у цьому питанні.

Однак Малага зайняла непримиренну позицію, тому поки що трансфер Орти завис у повітрі.

Зазначимо, що 27-річний Рікарду Орта провів 194 матчі за Брагу, у яких забив 65 м'ячів. За збірну Португалії відіграв чотири поєдинки та відзначився одним голом.

Нагадаємо, перший поєдинок раунду плей-офф Ліги чемпіонів між Динамо та Бенфікою відбудеться 17 серпня у Лодзі. Початок зустрічі о 22.00 за київським часом.