15 серпня 2022 23:41

"У Європі з Мудрика можуть зробити суперзірку". Ротань оцінив перспективи футболіста "Шахтаря"

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань поділився думкою про перспективи вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика заграти у європейському топ-чемпіонаті.


Наставник національної команди України у віці до 21 року Ротань вважає, що Мудрик ставатиме лише краще.

«Треба розуміти, що Мудрик дуже молодий гравець. Це його перші кроки до національної збірної. І те, що він на сьогодні показує, – досить високий рівень.

Він може бути кращим. Це всі розуміють. Він на свої роки робить дуже багато, і з кожною хвилиною ставатиме ще краще. Він працює над собою та дуже великий професіонал. І повірте, все буде, але поступово. Він не може відразу дати потенціал Мессі, але він має його».

Також Ротань заявив, що правильний тренер у Європі зможе зробити Мудрика суперзіркою.

«Мудрику потрібно або зараз переходити до топ-чемпіонату або за кілька років. Я вважаю, що зараз з нього в Європі можуть зробити суперзірку, якщо він потрапить до правильного клубу та правильного тренера.

Але йому ще потрібен час, щоб адаптуватися. Якщо залишитись у Шахтарі, то йому потрібно буде два-три роки, щоб стати дорослішим, провести матчі Ліги чемпіонів і потім поїхати», - сказав Ротань в ефірі FootballHub.