15 серпня 2022 14:50

Мессі попросили допомогти юнакові, засудженому до страти в Саудівській Аравії. Лео – посол країни

Ліонеля Мессі попросили врятувати від смерті юнака, засудженого до страти в Саудівській Аравії.


У 2017 році Мохаммед аль-Фарадж, якому на той момент було 15 років, було заарештовано під час гри у боулінг із друзями. Причина – передбачувані злочини проти уряду Саудівської Аравії. Наголошується, що справа стосується участі аль-Фараджа у мітингах.


Сім'я Мохаммеда стверджує, що його доправили до в'язниці для дорослих, де його допитували та катували. Прокуратура зажадала для аль-Фараджа максимального покарання смертної кари.

Сім'я молодої людини написала листа Мессі з проханням втрутитися і допомогти врятувати Мохаммеда. До форварда «ПСЖ» звернулися через те, що з травня 2022 року він є послом Саудівської Аравії з питань туризму.


«Ми просимо вашої уваги, просимо якомога полегшити тяжке становище нашого улюбленого Мохаммеда, якого відібрали у нас, коли він був дитиною.


Як посол Саудівської Аравії з туризму, ви маєте великий вплив. Чи не могли б ви використовувати його, щоб урятувати життя молодої людини?

Охоронці у в'язниці били, штовхали його, сковували йому руки над головою протягом кількох годин. Як вони могли так жорстоко і безжально поводитися з дитиною? – йдеться у листі родини Мохаммеда.