13 серпня 2022 10:08

Віктор ЛЕОНЕНКО: "Від гри з "Бенфікою" ми чекатимемо на геройство. Обіграють – герої, програли – це ж "Бенфіка", сильна команда. Все, відмазки вже готові"

Колишній форвард Динамо та збірної України Віктор Леоненко разом з українським тренером Олександром Севідовим оцінили перспективи киян у матчах із Бенфікою.

У третьому кваліфікаційному відборі Ліги Європи Динамо у двоматчевому протистоянні здолало австрійський Штурм (1:0 та 2:1). Далі киянам перед груповим етапом ЛЧ потрібно вибити у плей-офф португальську Бенфіку.


Минулого сезону кияни вже грали з португальцями у груповому етапі ЛЧ. Тоді матч у Києві обійшовся без голів (0:0), а ось у Лісабоні перемогли господарі поля (2:0).

Віктор Леоненко вважає, що Динамо вже готове відмазки на будь-який результат матчів плей-офф відбору Ліги чемпіонів.

«Від гри з Бенфікою ми чекатимемо на геройство. Обіграють – герої, програли – це Бенфіка, сильна команда. Все, відмазки вже готові».

У цей же час Олександр Севідов радіє тому факту, що кияни виступатимуть як мінімум у Лізі Європи.


«Але в будь-якому разі ми гратимемо вже як мінімум у Лізі Європи, навіть якщо ми програємо. Тепер є надія лише на те, що Луческу щось вигадає».


Леоненко зізнався, що для нього результат матчів з Бенфікою не важливий, для екс-футболіста важлива якість гри.


«Я хотів би, щоб команда добре зіграла, навіть якщо програє. Мене цікавить якість гри, ну ось дивишся – у нас моментів немає, воротар нас постійно рятує. Так, голи забиваємо, але ж можна й випадково забивати», – резюмував Леоненков ефірі "Фiнты та пiдкати".


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"