11 серпня 2022 15:07

"Рабиня всіх потреб". Колишня легенди МЮ шокує в суді - футболіст виправдовується "грубим сексом"

Екс-зірка Манчестер Юнайтед Раян Гіггз продовжує судитися зі своєю колишньою партнеркою Кейт Гревілл.


Суд над Гіггзом за звинувачення у домашньому насильстві все ще триває у Манчестері. Колишня Раяна розкрила нові подробиці його жорстокої поведінки, повідомляє The Guardian.

На засіданні Гревілл вчергове виступила перед суддею, присяжними та захистом за ширмою. Жінка заявила, що стала "рабинею всіх потреб Гіггза" та він був "регулярно агресивним". Гревілл зізналася, що екс-футболіст ізолював її від певних людей та забороняв спілкуватися з родиною.

Гіггз також залишав синці на тілі Кейт, однак у суді він доводив, що це не наслідки домашнього насилля. Жінка у переписці з подругою пояснила, що це "сексуальний синець" після бурхливої ночі, адже їй було соромно визнати те, що Раян б'є її. Також висвітили інтимні переписки пари, в яких Гіггз надсилав фото з магазину нижньої білизни: "Ти просила мене бути наполегливішим".

Тож суддя стверджує, що історія про "сексуальний синець" є правдивою. Судова тяганина між екс-зіркою Манчестер Юнайтед Раяном Гіггзом та його колишньою Кейт Гревілл продовжується.