8 серпня 2022 17:54

Бурда справді цікавий "Зорі". Джерело розповіло, що може перешкодити трансферу захисника до луганського клубу

Журналіст Віктор Вацко в ефірі свого шоу "Вацко on air" розповів, чи справді "Зоря" виявляє інтерес до захисника "Динамо" Микити Бурди.


- Я знаю, що "Зоря" справді виявляє інтерес до Микити Бурди. Він дуже подобається головному тренеру "Зорі" Патріку ван Леувену, який хотів би бачити його у складі своєї команди.

Але тут також є нюанс. У "Динамо" зараз п'ять центральних захисників: 19-річний Забарний, Попов, якому 23 роки, 22-річний Сирота і 19-річний Антон Боль, який тільки-но підходить до першої команди.

У всій цій історі Бурда найстарший. Йому вже 27 років, він найдосвідченіший з усіх. І ось тут питання - яке рішення прийме Луческу? Чи довіриться він Болю, розуміючи, що той не має досвіду і він робитиме помилки? Чи ризикне відпустити свого найдосвідченішого захисника і залишитися з чотирма молодими футболістами? Це дуже делікатне питання, особливо з огляду на щільність сезону, логістику та все інше. Тут треба дуже серйозно думати та планувати. А Луческу у нашому футболі – це тренер, який дуже ретельно все продумує та аналізує.