7 серпня 2022 23:51
2

"Рома" розгромила "Шахтар" в товариському матчі, забивши 5 голів

Донецький Шахтар, який продовжує в Європі готуватись до нового сезону, сьогодні зіграв свій черговий спаринг.


Зіграв у Римі з Ромою – суперником міцним і злим, і для вовків цей матч став головною репетицією перед старому Серії А.

Поєдинок наочно показав різницю у нинішньому стані команд. Римляни з перших хвилин захопили ініціативу, обклали гірників та забили три ще до перерви.

Пеллігріні на 18-й після розрізного пасу від Дібали вискочив на убойну позицію і дав під штангу, Манчіні після подарунка від Мудрика у своїй штрафній дав другий, ну а наприкінці ще Спінацолла додав.

У другому таймі, незважаючи на масові перестановки Йовічевіча в центрі поля, особливо гра змін не зазнала. Рома знову домінувала, хоч і не рвалася вперед. Гірники більше боронилися. У підсумку римляни забили ще два і закінчили з рахунком 5:0.

Шахтар? Гірники проти міцного суперника, як відверто були слабкі в захисті, так нічого не створили попереду.

Невтішний результат, невтішна гра. Звичайно, до старту ЛЧ часу ще багато, але як Йовичевіч усе це розгрібатиме, поки що незрозуміло.

Рома – Шахтар 5:0

Голи: Пеллегріні (18), Манчіні (40), Спінацолла (45), Дзаньолло (59), Бове (87)

Попередження: Михайличенко

Рома: Руї Патрісіо (Свілар, 46, Боєр, 80), Манчіні (Бове, 65), Камбулла (Смоллінг, 46), Вінья (Ібаньєс, 46), Челік (Карсдорп, 46), Пеллегріні (Тріпі, 80), Матич (Кристанте, 46), Спінацолла (Ель-Шаараві, 58), Дібала (Афена-Гьян, 80), Дзаньоло (Вейналдум, 65), Абрахам (Шомуродов, 80)

Шахтар: (1 тайм): Трубін, Конопля, Бондар, Кривцов, Матвієнко, Михайличенко, Джурасек, Судаков, Вакула, Мудрик, Кулаков.

Шахтар: (2 тайм): Пятов, Бондар, Кривцов (Козик, 61), Матвієнко (Кірюханцев, 76), Конопля, Корнієнко, Очеретько, Тотовицький, Бондар, Кащук, Сікан
суркіс говорив, що Динамо буде грати виставкові матчі з псж , Барсою... а грали з командами ноунеймами. А от шахтар грає з Ромою , Аяксом . Також радий, що в ЛЧ будуть відгрібати кроти, а не ДК
Сховати
Полесье, Лион, Эвэртон, Боруссия Дортмунд? Если эти команды ноунэйм? То Аякс с Ромой топчик однозначно!