7 серпня 2022 11:02

Прокуратура розглядає справу фулбека "Борусії" Д Шульца – його звинувачують у домашньому насильстві над вагітною дівчиною

Німецька прокуратура проводить розслідування проти гравця дортмундської «Боруссії» Ніко Шульца, повідомляє Bild.

У червні адвокат колишньої дівчини футболіста подав позов про численні інциденти домашнього насильства у 2020 році. Йдеться про 7 випадків заподіяння фізичної шкоди.


Один із них – удар ногою у взутті в живіт, коли дівчина перебувала останніми тижнями вагітності. Її адвокат відправив до прокуратури 76 сторінок даних із доказами у вигляді скріншотів повідомлень та фотографій синців.


Зазначається, що Шульц бив свою подругу ще на початкових стадіях вагітності, про які йдеться у їхніх діалогах у соціальних мережах.

У пункті «правова оцінка» адвокат зазначив, що початкові підозри – «замах на переривання вагітності» та «небезпечне тілесне ушкодження». Є ймовірність, що «Борусія» припинить співпрацю із фулбеком.

«Досі нам не було відомо про будь-які розслідування прокуратури приватного життя Ніко Шульца. Зараз ми підтримуємо контакт із футболістом з огляду на всі серйозні звинувачення», – відреагувала прес-служба клубу.


Німцю може отримати до 10 років позбавлення волі.