1 серпня 2022 13:15
2

Новий притулок: "Шахтар" оголосив базу, на якій команда готуватиметься до Ліги чемпіонів

Шахтар найближчі місяці базуватиметься у Варшаві. Помаранчево-чорні домовилися про оренду тренувального центру Легії з серпня до листопада.


Директор зі стратегії та комунікацій донецького клубу Юрій Свиридов раніше повідомив, що команда планує грати матчі чемпіонату України у Києві та у Львові, а поєдинки групового турніру Ліги чемпіонів проводитиме на варшавському стадіоні Війська Польського ім. Юзефа Пілсудського.


Арена, яка є домашньою для Легії, вміщує 32 тисячі людей. 8-10 серпня клуб планує розпочати продаж квитків на три домашні поєдинки у ЛЧ. Шахтар розраховує збирати аншлаги на матчах Ліги чемпіонів у польській столиці.


Шахтар із 2014 року не проводить домашні ігри у Донецьку. "Гірники" протягом восьми років проводили домашні ігри на чотирьох різних стадіонах (Арена-Львів. ОСК Металіст, НСК Олімпійський, НТК ім. Баннікова).


Новий сезон УПЛ стартує 23 серпня, а груповий раунд Ліги чемпіонів розпочнеться 6 вересня. Своїх суперників з ЛЧ Шахтар дізнається після жеребкування, яке відбудеться 25 серпня.

Будуть жити в Варшаві і їздити на матчі УПЛ в Україну ? Слід очікувати що колоси, минаї, ворскли та кривбаси свої домашні матчі проти кротів теж там гратимуть
Сховати
MarcoV, так це ж заборонено. Чи шахта знов буде "рівніша" за всіх?