1 серпня 2022 12:28
1

Змінник для нестаріючого Селезньова: "Минай" підписав екс-нападника "Ворскли" та "Колоса"

20-річний нападник Данило Колесник після піврічної перерви продовжить кар'єру в закарпатському Минаї. Форвард поставив підпис під дворічним контрактом.

Мінай продовжує комплектацію складу перед стартом нового сезону УПЛ. Сьогодні закарпатський клуб оголосив про підписання дворічного контракту із вихованцем київського Арсеналу Данилом Колесником.


За свою кар'єру Колісник виступав за молодіжний склад Ворскли та другу команду Колоса. Останнім клубом 20-річного форварда був ВПК-Агро, який він залишив у січні цього року.


На його рахунку 13 матчів у Першій лізі, а також три гри у Кубку України, у яких результативними діями він не вирізнявся.


37-річний Селезньов виступає за Мінай із літа минулого року. За цей час він відіграв у 16 матчах, у яких забив один гол і віддав один асист. За інформацією Трансфермаркт, його контракт із закарпатським клубом закінчився в червні, але в клубі вже заявили, що угода буде продовжена.

Нагадаємо, старт нового сезону УПЛ заплановано на 23 серпня. Минай закінчив минулий сезон на передостанньому місці у турнірній таблиці УПЛ.

Мінай?