27 липня 2022 20:59

"Атлетико" – головний претендент на Роналду. "Наполі" цікавиться форвардом і хоче зробити його легендою клубу рівня Марадони

У Кріштіану Роналду є 4 варіанти для продовження кар'єри.


За інформацією As, головним претендентом на трансфер нападаючого «Манчестер Юнайтед» є «Атлетіко». Головний тренер мадридців Дієго Сімеоне вважає, що підписання форварда зробить склад команди більш конкурентоспроможним.


Самого гравця приваблює спортивний проект "Атлетіко". Його перехід до цієї команди залежить від того, чи зможуть мадридці продати кількох гравців та розвантажити зарплатну відомість. Роналду готовий піти на зниження зарплати, щоби приєднатися до команди Сімеоне.


Також у послугах португальця був зацікавлений «Челсі». Співвласник клубу Тодд Боелі провів переговори з агентом гравця Жорже Мендешем і сторони досягли угоди. Проте «МЮ» категорично проти переходу Роналду до «Челсі». Головний тренер лондонців Томас Тухель також не зацікавлений у цьому трансфері.


«Баварія» теж цікавилася нападником. Частина керівництва мюнхенського клубу, а також головний тренер Юліан Нагельсманн вважали, що Роналду може замінити Роберта Левандовського, котрий перейшов до «Барселони». Проте інші керівники клубу виступили проти трансферу 37-річного форварда, оскільки вважали, що гравець не зможе виступати на найвищому рівні через вік.


Четвертою командою, зацікавленою в Роналду, є «Наполі». У клубі вважають, що Роналду може стати легендою клубу рівня Дієго Марадони. Президент неаполітанців Ауреліо Де Лаурентіс перебуває у добрих стосунках із Жоже Мендешем і робить ставку на трансфер нападаючого «МЮ».