24 липня 2022 22:09

"Металіст 1925" здолав "Штурм", "Верес" поступився "Дебрецену", "Металіст" розійшовся миром з "Денізліспором": спаринги клубів УПЛ

Українські команди продовжують підготовку до нового чемпіонату України.


Товариські матчі

Металіст 1925 – Штурм – 1:0

Гол: Гравець на перегляді, 5

Металіст – Денізліспор – 0:0

Дебрецен – Верес – 1:0

Гол: Джуджак, 39

Львів – Юність – 0:0

Металіст 1925 в рамках підготовки до старту нового сезону УПЛ провів черговий спаринг. Суперником команди Валерія Кривенцова став колектив з гучною назвою Штурм. Харків'яни змогли забити команді з селища Іванків, що на Київщині, лише один м'яч – гол на рахунку гравця, який перебуває на перегляді.

Ще один представник Харкова – Металіст – продовжує збори у Туреччині. Черговим суперником "жовто-синіх" став місцевий Денізліспор. Середняк другого за силою дивізіону Туреччини виявився не по зубах українцям – безгольова нічия підсумувала події на полі.

Рівненський Верес в Угорщині мінімально програв Дебрецену. "Локі" зуміли забити українцям під кінець першого тайму – 35-річний Балаж Джуджак майстерно закрутив зі штрафного під поперечину метрів з 25-ти.

Львів розійшовся миром з клубом Юність з села Верхня-Нижня Білка Львівської області.

Нагадаємо, у вівторок, 26 липня, Шахтар проведе благодійний поєдинок проти Аякса, в рамках Shakhtar Global Tour for Peace. Зустріч відбудеться в Амстердамі на Йохан Кройф Арені. Початок о 21:00.