24 липня 2022 14:31

МЮ востаннє спробує купити Антоні у "Аякса" - за 60+ млн євро. Тен Хаг вважає, що він стане зіркою АПЛ

«Манчестер Юнайтед», як і раніше, хоче підписати вінгера «Аякса» Антоні.

За інформацією Goal.com, англійський клуб зробить останню спробу придбати 22-річного футболіста.


«Аякс» не хоче відпускати бразильця, а фінансові запити нідерландського клубу розчаровують "Ман Юнайтед". Раніше манкуніанці запропонували 60 млн. євро за Антоні, проте ця сума далека від тієї, яку розраховують отримати в Амстердамі. Цього літа вінгера відпустять, лише якщо за нього заплатять 80 млн євро.

«Манчестер Юнайтед» не готовий задовольнити вимоги «Аякса», але має намір покращити попередню пропозицію.

Зазначається, що у разі трансферу вінгера за компенсацію понад 15 млн євро "Сан-Паулу", колишній клуб Антоні, отримає значну суму від угоди.

Ерік тен Хаг дуже хоче бачити в «Манчестер Юнайтед» гравця, з яким раніше працював в «Аяксi». Тренер вважає, що вінгер може стати зіркою АПЛ, і вважає, що підписання бразильця за велику суму – це ризик, на який варто піти.

«Аякс» не має ні бажання, ні необхідності відпускати Антоні цього літа. Раніше клуб за великі суми продав Лісандро Мартінеса в «Манчестер Юнайтед», Себастьяна Аллера в дортмундську «Борусію» і Райана Гравенберха в «Баварію».

Минулого сезону гравець збірної Бразилії провів 33 матчі за «Аякс» у всіх турнірах, забив 12 голів та зробив 10 передач.